DöNER TO GO FLEMINGSTRAAT LEIDEN

DöNER TO GO FLEMINGSTRAAT LEIDEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner to go Flemingstraat Leiden. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 22:31 Kwart over 12 besteld krijg ze niet te pakken na een uur te hebben gewacht eindstand dacht ik dat ze niet meer kwamen uiteindelijk om half 3 gebeld met hij is onderweg melding ook dat is geleverd maar pas om kwart voor 3 aankomen…
26 jun 2022 om 13:32 Kut tent. 00:29 besteld, 01:39 eerste keer gebeld, constant voicemail. 02:15 nog geen eten, ik denk die komen niet meer dus heb ik ergens anders besteld. 02:35 (126 min later!) komen ze toch. Wel open zijn voor bestelling maar niet bereikbaar zijn.
26 jun 2022 om 7:59 Ik heb nooit me eten ontvangen terwijl er wel stond dat ze open waren
26 jun 2022 om 7:03 Nooit gekregen en op het moment dat ik bestel was het bezorgen open en ik krijg alles van dat me eten der aan komt en vervolgens niks gekregen
26 jun 2022 om 2:55 Die kkr zooi wordt nieteens geleverd
25 jun 2022 om 22:23 Lekker eten! Geadverteerd was 20-45 min. Aangegeven werd dat het in 21 min zou komen. Helaas kwam het veel later
25 jun 2022 om 19:32 Top eten en bezorging!
24 jun 2022 om 22:35 Ondanks ik zelf een verkeerd qdres had opgegeven, en de bezorging alsnog naar het goede adres kwam, was het eten zelf nog warms en lekkeer genoeg om te eten! Topservice voor het nabezorgen!!!!!!!!!! Super bedankt :-)
24 jun 2022 om 21:05 Het duurde wel een uur, terwijl in de app 21 min stond. Ik had honger. Er heeft 40 minuten gestaan dat de bezorger in enkele min voor de deur moet staan. Jammer, maar het was zeer goed heet, smaakvol en ruim belegd met vlees. Ik zit vol.
24 jun 2022 om 3:27 Lekker vers en netjes verpakt !
23 jun 2022 om 11:17 Was echt topp
23 jun 2022 om 0:31 Weer heerlijk genoten snelle levering en goeie kwaliteit , ook tof dat jullie nieuwe menu hebben ! Ga zo door gasten