DöNER TO GO FLEMINGSTRAAT LEIDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2480 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner to go Flemingstraat Leiden. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 21:38 Snelle bezorging. Goede prijs kwaliteit.
2 dec 2022 om 20:44 Altijd goeie kapsalon en snel bezorgd
2 dec 2022 om 20:25 Erg snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker, patat was duidelijk in vers frituurvet gebakken, smaakte goed en knapperig. Broodjes waren lekker pittig en vol met verse groente. Ik kom hier zeker terug.
29 nov 2022 om 22:59 Zoals altijd goed warm, netjes verpakt en keurige beleefde bezorger. Kort om 100% service
28 nov 2022 om 10:08 Helaas een tegenvallende bestelling vandaag door ontbrekende gerechten.
25 nov 2022 om 20:58 Top geregeld weer. Al jaren lang
23 nov 2022 om 17:33 De lacmacun is zeker een voorgerecht Heel dun rolletje met amper vlees ik bestel hier nooit meer veel te duur voor wat je krijgt
23 nov 2022 om 16:58 Beste broodje van thuisbezorgd. Krokant en goed gevuld met vlees. Jammer datcde sandwiches weg zijn met aparte sla. Maar eten verder dikke prima
20 nov 2022 om 22:21 Zeer goed eten met heerlijk verse sla apart. Ik vind het de beste zaak in Leiden.
20 nov 2022 om 19:33 1,5uur op 2kapsalons moeten wachten, wel werd ik netjes gebeld dat door het weer en drukte het wat later kwam dus dat was netjes. Maar vind 90min wel erg lang, dus hadden best wel wat extra kunnen doen/geven.
19 nov 2022 om 11:25 I don't like the fact that they removed the small kapsalon